top of page
IMG_0930_zilvertint.jpg

SCHOUTEN EGGEN ontwerp en architectuur is een jong, persoonlijk en toekomstgericht architectenbureau. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan woongebouwen en utilitaire gebouwen. Wat ons kenmerkt:

 

WIJ en U: onze overtuiging is dat wij het beste gebouw ontwerpen als wij u en uw wensen helder in beeld hebben. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk en nauw contact. Wij geloven in een proces waarbij wij u meenemen in onze visie en mogelijkheden voor de opgave, maar deze te allen tijde optimaal met u afstemmen.

 

CREATIEF en VERNIEUWEND: vanuit uw vraag en behoefte ontwikkelen wij een creatieve en vernieuwende visie op uw opgave. Vervolgens vertalen wij dit naar concrete en eigentijdse oplossingen; zowel functioneel als architectonisch een meerwaarde.

 

INTEGRAAL en DUURZAAM: vanuit onze brede achtergrond, kennis en netwerk verweven wij architectonische én technische zaken optimaal binnen het ontwerp. Wij onderscheiden ons door onze duurzame focus. Wij ontwerpen energiezuinige gebouwen die geen schadelijke, maar zoveel mogelijk biologische materialen bevatten. Dit draagt bij aan een gezond en prettig verblijfsklimaat en een zo laag mogelijke milieu-impact.

 

DROMEN en WAARMAKEN: onze dienstverlening start bij het allereerste begin waarin wij samen met u dromen. Wij vertalen deze dromen niet alleen naar een tekening op papier, maar maken deze waar door ook de uitvoering van onze projecten te begeleiden. Zo realiseren wij een gebouw dat ook daadwerkelijk voldoet aan uw verwachtingen. In iedere fase van het bouwproces kunnen wij u van dienst zijn.

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek hoe wij uw dromen duurzaam voor u kunnen waarmaken.

bottom of page